IIS: Visuell identitet och språk

IIS: Visual identity and language

Digital typografi (h1)

.se

.nu

Goto 10

Internetfonden

Webbstjärnan

Internetdagarna

Sajtkollen

Varumärkesmanual

I vår varumärkesmanual hittar du riktlinjer för vår visuella identitet, märken och grafik för nedladdning och riktlinjer för vårt språkbruk. 

Har du frågor kring varumärket IIS?
Kontakta Måns Jonasson, varumärkesansvarig IIS
mans.jonasson@iis.se

IIS: Visuell identitet och språk

IIS visuella identitet är vårt ansikte utåt. Den uttrycker vilka vi är och vad vi står för. Manualen talar om hur man använder logotyper, färger, typsnitt och bilder. Alla ska följa den. 

IIS: Visual identity and language

The IIS visual identity is our public face. It expresses who we are and what we stand for. This manual talks about how to use logos, colors, fonts and images. Everyone should follow these guidelines.

Digital typografi (h1)

Ingress – Här hittar vi exempel på vår digitala typografi. Innehållet i denna artikel är Lipsum endast för att simulera användning av text.

Goto 10

Goto 10 är en mötesplats för att bygga nätverk, testa idéer, jobba med nya projekt, produkter, evenemang och utbildningar – allt som främjar internet i Sverige.

Internetfonden

Genom Internetfonden stöttar IIS ickekommersiella projekt som på olika sätt utvecklar internet i Sverige. Under de tio år Internetfonden funnits har 318 olika projekt fått dela på drygt 62 miljoner kronor.

Webbstjärnan

Webbstjärnan startades år 2008 och är en del av IIS satsningar för att utveckla internetanvändandet i den svenska skolan.

Internetdagarna

Internetdagarna är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för personer som på olika sätt jobbar med internet. På Internetdagarna möts människorna som formar internet i dag och i framtiden.

Sajtkollen

Sajtkollen är en kostnadsfri tjänst som mäter webbplatsers kvalitet och presenterar resultatet på ett enkelt och trevligt sätt. Tjänsten är utvecklad av IIS.

Internetmuseum

I IIS Internetmuseum blandar vi internetkultur, politik, teknik och nostalgi. Plats för museet? Internet så klart! 

Bredbandskollen

Bredbandskollen är ett oberoende konsumentverktyg som hjälper dig som är bredbandskund att på ett enkelt sätt testa och utvärdera din internetanslutning, både på stationära och mobila enheter.